Intolog on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Intologin asiakkaita ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset.

Intolog-ketjuun kuuluu kahdeksan suomalaisen sisälogistiikan kärkiyritystä. Palvelupisteitä on kaikkiaan 14 paikkakunnalla. Intolog on palveluksessasi, kun kyse on tavaran ja materiaalien vastaanotosta ja tunnistamisesta, hyllytyksestä, keräilystä, yhdistelystä, pakkaamisesta ja lähetyksestä sekä materiaalien siirrosta.

ICT-palvelut haluttiin kokonaisvaltaisesti yhdeltä toimittajalta

Intolog Helsinki Oy valitsi Visiotechin ICT-toimittajakasi. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat IT-tuki, laitehankintoihin liittyvät toimitukset ja asennukset, tietoturvapalvelut, O365 pilvipalveluratkaisut koulutuksineen. Lisäksi VisioTech toimittaa asiakkaalle kuituyhteydet ja palomuuripalvelut.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Visiotechin IT-tukeen. Siirtyminen Office365 ratkaisuun meni suunnitellusti ja meidät pidettiin ajan tasalla projektin etenemisessä”

 • Office 365 palvelut

  Office 365 migraatiot sekä koulutukset

 • IT-tuki

  Asiakkaalle räätälöity IT-tukipalvelu

 • Huippunopea kuituyhteys

  Pilviratkaisuun siirtymisen yhteydessä datayhteydet oli myös saatava vastamaan tämän päivän vaatimuksia

 • Laitehankinnat

  Useat eri tukkurit mahdollistavat kustannustehokkaat laitehankinnat

Tehokkaat ja turvalliset ICT-ratkaisut viestintään ja työskentelyyn

Visiotechillä on yli kymmenen vuoden kokemus verkko- ja puheratkaisujen rakentamisesta. Tuomme modernit ICT-ratkaisut asiakkaillemme yhdessä tunnettujen yhteistyökumppaniemme kanssa

Visiotechin kumppanit: