Muutamia asiakkaitamme – Lue lisää

ICT-palvelut yhdestä luukusta - Spinea Oy

Spinea Oy on vuonna 1992 perustettu tekninen tukku- ja maahantuontiliike sekä luotettava liikekumppani kylmäurakoinnin ja ilmastoinnin jäähdytyksen kaikilla osa-alueilla.

”Lähdettiin etsimään ICT-puolelle kaikki palvelut yhdestä paikasta meiningillä ja Visiotech kuulosti meille kaikista saumattomimmalta palvelulta, joka hoitaisi meille tärkeät asiat huomaamatta – tämä on pitänyt paikkaansa. – Johanna Huuskonen Spinea”

lue lisää toimituksesta

ICT-palvelut yhdeltä toimittajalta - Skipa Kiinteistöpalvelut Oy

SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy, lyhyesti SKIPA, tarjoaa asiakkailleen isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita. Skipa on ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Skipan toiminta on alkanut 1971 Suvelan- ja Espoon keskuksen alueilta ja nykyisin palvelukohteita on myös mm. Muuralassa, Kauniaisissa, Tuomarilassa, Nöykkiössä, Vanttilassa , Kauklahdessa, Saunalahdessa ja Leppävaarassa.

Tällä hetkellä Skipalla on on yli 200 asiakasyhtiötä ja vakituista henkilökuntaa on 45 henkeä.

ICT-palvelut haluttiin kokonaisvaltaisesti yhdeltä toimittajalta

Skipa valitsi Visiotechin ICT-toimittajakasi. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat IT-ylläpito, laitehankintoihin liittyvät toimitukset ja asennukset, tietoturvapalvelut, M365 pilvipalveluratkaisut ja sisäverkon ylläpito. Lisäksi VisioTech toimitti asiakkaalle operaattoripalveluista vaihderatkaisun, mobilipalvelut sekä kuituyhteydet.

Lue lisää toimituksesta

IP -puheratkaisu ja tavoitettavuuden parantaminen - Takuusäätiö

Takuusäätiö lähti hakemaan kumppania, jonka avulla vaihderatkaisun hallittavuutta sekä tavoitettavuutta saataisiin parannettua. Toimittajaksi valittiin Visiotech ja IP -puhelinvaihde.

Takuusäätiö on voittoa tavoittelematon sosiaalialan järjestö, joka ehkäisee ja ratkaisee kotitalouksien talous- ja velkaongelmia.
Takuusäätiö toimii valtakunnallisesti ja palvelut ovat ihmisille maksuttomia.

Takuusäätiö tarjoaa:
neuvontaa puhelimitse ja chatissa
takauksia pankista nostettaviin järjestelylainoihin
pienlainoja kodin hankintoihin
välineitä raha-asioiden hallintaan
koulutuksia raha-asioiden hallinnasta järjestöjen sekä seurakuntien vapaaehtoisille ja ammattilaisille.
Lisäksi vaikuttamme lainsäädäntöön ja muihin rakenteisiin, jotta ne tukisivat ihmisten mahdollisuuksia hallita omaa talouttaan sekä välttää syviä velkaongelmia.

Takuusäätiö on perustettu vuonna 1990. Säätiö on auttanut 30 vuoden aikana noin 135 000 ihmistä, joilla on ollut velkaongelmia. Noin 15 000 ihmistä on saanut Takuusäätiön takaaman järjestelylainan. Niitä on myönnetty yhteensä noin 180 miljoonan euron edestä. Velkalinjalla ja chatissa on neuvottu noin 120 000 ihmistä.

Lue lisää toimituksesta

Pitkä yhteistyö ja joustava kommunikaatioratkaisu - Talouskolmio Oy

Talouskolmio on tehnyt yli 25 vuotta menestyksekkäästi töitä asiakkaidensa hyväksi. Siitä kiitoksena yritys on kasvanut pienestä parin hengen yrityksestä yli 15 asiantuntijan toimistoksi. VisioTech hoitaa Talouskolmion viestintäratkaisut, joihin kuuluvat tavoitettavuusnumerot ja IP -puheratkaisu sekä Office365 palvelut ja ylläpidon.

Kokonaisvaltaiset ICT -ratkaisut - Diileri Finland Oy

Diileri Finland, tuttavallisemmin Lämpödiileri, on yli 15 vuoden kokemuksella Suomen kokeneimpia ja luotettavimpia korkealaatuisten lämpöpumppujärjestelmien asiantuntijoita. Diileri on yksi kysytyimmistä kumppaneista maalämpö- ja energiansäästöhankkeissa sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Visiotech vastaa Lämpödiilerin IT-ylläpitopalveluista, joihin kuuluvat  IT-tukipalvelut, laitehankintoihin liittyvät toimitukset ja asennukset, tietoturvapalvelut sekä Microsoft 365 Business palvelut jatkuvalla kehityksellä ja koulutuksella

ICT-palvelut yhdeltä toimittajalta - Tapulin Huolto Oy

Tapulin Huolto Oy on vuonna 1975 perustettu Tapulikaupungissa sijaitseva arvostettu sekä auktorisoitu ISA isännöitsijätoimisto ja kiinteistöhuoltoyritys.

VisioTech hoitaa Tapulin huollon ICT-palvelut kokonaisratkaisuna. Palvelukokonaisuuteen kuuluvat IT-tukipalvelut ja kuukausittain tehtävät tukityöt asiakkaalle määritettyihin ratkaisuihin, laitehankintoihin liittyvät toimitukset ja asennukset, tietoturvapalvelut, O365 pilvipalveluratkaisut sekä palomuuriratkaisut. Lisäksi VisioTech toimittaa asiakkaalle puheratkaisun ja tavoitettavuusnumeroinnin pilviratkaisuna, jossa asiakkaan tiloihin ei tarvinnut investoida paikallista puhelinvaihdetta.

Huippunopeat kuituyhteydet - Edenred Oy

Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti. VisioTech toimittaa Edenredille laadukkaat kuituyhteydet.

IP -puheratkaisu sopii pieneenkin ympäristöön - Aalto Capital Oy

Aalto Capital tarjoaa laaja-alaisesti rahoitukseen, yritysjärjestelyihin ja pääomamarkkinatransaktioihin liittyviä neuvonantopalveluita keskisuurille yrityksille. VisioTech toimittaa Aalto Capitalille IP -puhelinjärjestelmän pilviratkaisuna. Asiakkaalla päätelaitteina laadukkaat Snom IP -puhelimet.

Korkean vasteajan yritysliittymä - Brunswick Marine in Finland and The Baltic States Oy

Brunswick Marine on maailman johtava venealan yhtiö. Yhtiön valmistamia ja/tai edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Mercury, MerCruiser, CMD, Quicksilver, Sea Ray, Boston Whaler, Bayliner, Trophy, Arvor, Valiant, Uttern, Örnvik, Askeladden, Bella, Flipper, Aquador, Silver ja MV-Marin.

Visiotech toimitti Brunswick Marinelle symmetrisen yritysinternetliittymän ja korkeamman SLA-tason. Tarjosimme lisäksi henkilökohtaisen asiakaspalvelun, jonka avulla tukipyyntöihin voidaan reagoida tarkasti ja nopeasti.

”Visiotech toimi asennuksessa täsmällisesti. Toimituksen jälkiseuranta ja varmistus siitä, että asennus toimi moitteettomasti Brunswick Marinen VPN-ym. laitteiden kanssa, tehtiin perusteellisesti. Visiotech Finland Oy:n asiakaspalvelu on reagoinut lyhyellä varoitusajalla palvelupyyntöihimme ja puhelintuki on ollut helposti saatavilla. Voin suositella Visiotech Finland Oy:tä lämpimästi myös muille yrityksille.”

Brunswick Marine in Finland and The Baltic States Oy

Vesa Koivula

Genera Management - kasvussa mukana

Genera Management kehittää aktiivisesti kasvuyrityksiä, joilla on kestävät arvot. Tämmöisiä yrityksiä ovat muun muassa Finndent ja Genera

Visiotech toimittaa Generalle ja Finndentille ICT-palveluita, joihin kuuluvat  IT-tukipalvelut, laitehankintoihin liittyvät toimitukset ja asennukset, tietoturvapalvelut sekä Microsoft 365 Business palvelut jatkuvalla kehityksellä.