Etävarmistus on verkkopalvelu, joka varmistaa tärkeät tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. Palvelu on suomenkielinen ja todella helppokäyttöinen.

Asenna ohjelma tietokoneellesi, ja määritä asennusvelhon avulla haluamasi tiedostot varmuuskopioitumaan haluaminasi päivinä. Tiedostosi salataan ja pakataan ennen kuin ne siirretään internetin ylitse varmuuskopiopalvelimelle. Vain sinulla on mahdollisuus palauttaa tiedostoja.

Helppokäyttöinen

Asennus, käyttöönotto ja käyttäminen on helppoa nykyaikaisella hyvin suunnitellulla ohjelmistolla. Voit valita ohjelman kielivaihtoehdoista suomen, ruotsin tai englannin. Heti asennuksen jälkeen avautuva varmuuskopiointivelho kysyy kaikki tarvittavat perustiedot käytön aloittamiseksi.

Turvallinen

Ohjelman käyttö on turvallista. Kaikki varmuuskopioitavat tiedostot salataan vahvasti ennen niiden siirtoa turvakopiopalvelimelle. Itse siirtotapahtuma salataan lisäksi 128- bittisellä SSL-salauksella – samalla jota suomalaiset pankit käyttävät verkkopalveluissaan. Ilman tiedossasi olevaa salausavainta ei edes palvelimien ylläpitäjillä ole pääsyä tiedostoihisi. Älä siis hukkaa salausavaintasi!

Nopea

Etävarmistus käyttää hyväkseen In-File Delta teknologiaa, joka tarkoittaa nopeaa muuttuneiden tiedostojen varmistusta. Muuttuneista tiedostoista varmuuskopioidaan vain muuttuneet osat. Jos sinulla on esimerkiksi 10 megatavun kokoinen Word- tiedosto, johon olet vaihtanut vain otsikon, varmuuskopiointi siirtää internetin ylitse vain muuttuneen otsikon eikä koko 10 megatavun dokumenttia.

Toimiva

Ohjelma käyttää hyväkseen Windowsin Shadow Copy-ominaisuutta. Tämän ansiosta se kykenee varmuuskopioimaan myös sellaiset tiedostot, jotka ovat avoinna ja lukittuna tietokoneellasi. Tämä ominaisuus on parhaimmillaan sähköpostien varmuuskopioinnissa – Outlook- tai Outlook Express- sähköpostiohjelman ei tarvitse olla suljettuna varmuuskopiota tehtäessä.

Pääsy kaikkialta

Ohjelma toimii kaikkien internet- operaattorien yhteyksillä. Se ei tarvitse erityisiä asetuksia palomuureihin. Jos pääset selaimellasi esimerkiksi suomalaisten pankkien SSL-salattuihin maksupalveluihin, toimii ohjelma tietokoneellasi. Jos tietokoneesi rikkoutuu tai varastetaan, voit palauttaa varmuuskopioimasi tiedostot helposti uudelle tietokoneelle salasanalla suojatun web- sivuston kautta.