Microsoft 365 Business – Yritysten suosituin pilvipalvelu

Microsoft 365 on Microsoftin tarjoama kuukausiveloitteinen  pilvipalveluratkaisu. Microsoft Office 365 palvelupaketit sopivat kaikenkokoisille yrityksille ja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Yrityksesi voi valita esim. office 365 palvelupaketin, jonka mukana tulee monien pilvipalveluiden lisäksi aina uusimat versiot perinteisistä Microsoftin Office-ohjelmistoista kuten esim. word, excel, outlook jne. Visiotech auttaa tarvittaessa oikean palvelupaketin valinnassa.

 

Office Exchange

Yrityksille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin ja jaetut kalenterit. Palvelupakettiin voidaan lisätä helposti muita yrityspalveluja myöhemmin.

Ominaisuudet:

 • Sähköpostin isännöinti, johon sisältyy 50 Gt:n postilaatikko ja mukautettu sähköpostin toimialueosoite
 • Jaetut kalenterit

Microsoft 365 Business Basic

Paketti sisältää Office365 verkkopalvelut sekä Sähköpostin isännöinti, johon sisältyy 50 Gt:n postilaatikko

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Office-sovellusten verkkoversiot
 • OneDrive – Pilvitallennustilaa 1 teratavu
 • Outlook – Sähköposti ja kalenteri
 • SharePoint – Intranet ja ryhmäsivustot
 • Teams – Tiimityön keskus joka tulee korvaamaan Skypen

Microsoft 365 Business Standard

Suosituin pk-yritysten käyttämä Office365 paketti. Kaikki Office 365 -sovellukset ja -verkkopalvelut sekä Office ohjelmien työpöytäversiot.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Aina uusimmat office ohjelmat
 • OneDrive – Pilvitallennustilaa 1 teratavu
 • Outlook – Sähköposti 50 Gt ja kalenteri
 • SharePoint – Intranet ja ryhmäsivustot
 • Teams – Tiimityötä varten

Tietoturvallinen viestintä ja Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium pitää sisällään Office 365 Business Standardin tutut ohjelmistot ja paljon muuta. Tarjoa työntekijöillesi parhaat työkalut ryhmätyöhön, turvaa liiketoimintasi ja yksinkertaista IT ja sen hallinta yhdellä ratkaisulla, joka on rakenettu vastaamaan liiketoimintasi tärkeimpiin tarpeisiin. Business Premium päälle voidaan rakentaa yrityksen viestinnän kannalta oleelliset  tietoturvaa parantavat toiminnallisuudet:

Advanced threat protection
– Suojaa sähköpostiin saapuvat linkit ja liitteet, turvaa kehittyviltä uhkilta. Turvaa myös Sharepointin, Temasin ja OneDriven tallennetut liitteet
– Toimii pilvipalveluna, jos avaat sähköpostin miltä tahansa laitteelta palvelu suojaa yrityksen ympäristöä viruksilta, kalasteluviesteiltä, haittaohjelmilta ja cryptolockereilta

Azure information protection
– Tarjoaa turvapostin eli salattu sähköposti
– Voidaan turvata dokumentit, siten että niissä on esimerkiksi edelleen lähetys esto, kopiointi esto sekä liitteeseen voidaan määrittää henkilöt ketkä voivat avata dokumentin

Office 365 käyttöönotto ja koulutukset

Microsoft Office 365:een palveluun siirtyminen on helppoa kun asennukset voidaan suorittaa etänä Visiotechin etätukiohjelmaa hyödyntäen. Vanhat sähköpostit siirtyvät sujuvasti 365 pilveen oli vanhana sähköpostipalvelimena mikä tahansa ratkaisu. Visiotech konsultoi oikeiden lisenssien valinassa sekä järjestää tarvittavat koulutukset niiden käyttöön.

Kysy lisää Office 365 numerosta 020 786 1608 tai sähköpostilla osoitteesta myynti@visiotech.fi.