Office 365 on Microsoftin tarjoama kuukausiveloitteinen  pilvipalveluratkaisu. Microsoft Office 365 palvelupaketit sopivat kaikenkokoisille yrityksille ja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Yrityksesi voi valita esim. office 365 palvelupaketin, jonka mukana tulee monien pilvipalveluiden lisäksi aina uusimat versiot perinteisistä Microsoftin Office-ohjelmistoista kuten esim. word, excel, outlook jne. Visiotech auttaa tarvittaessa oikean palvelupaketin valinnassa.

Kaikkia pilvipalveluita ei tarvitse ottaa heti käyttöön vaikka ne pakettiin kuuluvatkin. Asiakkaat lähtevät liikkeelle usein pelkällä sähköpostilla ja Office-ohjelmilla johtuen Microsoftin kilpailukykyisestä hinnoittelusta. Voit esim. pelkällä Office-paketin hinnalla käyttää palvelua lähes kaksi vuotta.

Microsoft office 365-palvelu sisältää lisäksi helppokäyttöisiä verkkotyökaluja, joilla voi käyttää sähköpostia, tärkeitä tiedostoja, yhteystietoja ja kalenteria melkein missä tahansa ja millä tahansa laitteella.

Näihin työkaluihin sisältyvät Microsoft Office Web Apps -sovellukset, jotka ovat tuttujen Microsoft Office -työpöytäsovellusten, kuten Microsoft Wordin, Excelin ja PowerPointin, verkkoversioita. Office Web Apps -sovelluksilla voit luoda ja muokata tiedostoja millä tahansa tietokoneella, jossa on verkkoselain.

Office 365 käyttöönotto

Microsoft Office 365:een palveluun siirtyminen on helppoa kun asennukset voidaan suorittaa etänä Visiotechin etätukiohjelmaa hyödyntäen. Vanhat sähköpostit siirtyvät sujuvasti 365 pilveen oli vanhana sähköpostipalvelimena mikä tahansa ratkaisu.

Kysy lisää Office 365 numerosta 020 786 1608 tai sähköpostilla osoitteesta myynti@visiotech.fi.