Mobiilivaihde on ketterä ratkaisu yrityksen tavoitettavuuspalveluksi

Visiotech tarjoaa yrityksille operaattorista riippumattomia mobiilivaihde- / hybridi järjestelmiä. Tällä tavoin voimme tarvittaessa kilpailuttaa yrityksen gsm-liittymät esimerkiksi vuosittain, mutta kuitenkin saamme erittäin hyvän ja helppotoimisen mobiilivaihteen taustalle. Mobiilivaihteessa kaikki vanhat numerot säilyvät ennallaan.

Mobiilivaihde hyödyt

 • Operaattorivapaa

  Yritysnumeroinnin taustalla olevat mobiililiittymät voidaan pitää halutulla operaattorilla.

 • Helppo käyttöönotto

  Mobiilivaihde ei vaadi paikallisia asennuksia eikä investointeja

 • Numerot säilyvät ennallaan

  Mobiilivaihde voidaan toteuttaa nykyiseen yritysnumerointiinne

 • Mobiilivaihde skaalautuu moniin eri tarpeisiin

  Ratkaisu toimii palvelumallilla, jolloin mobiilivaihteeseen voidaan liittää liiketoiminnan kannalta oleelliset toiminnallisuudet

mobiilivaihde

Mobiilivaihde ominaisuudet

Ratkaisuun voidaan ottaa toimintanne kannalta oleellisesti moduulit, jolloin mobiilivaihteesta saadaan niin tavoitettavuuden, kuin kustannustenkin kannalta optimaalisin.

Mobiilivaihdetta hallitaan mobiilipuhelimeen asennettavasta sovelluksesta. Käyttöliittymä toimii, niin android, kuin iPhonessakin. Numerona voidaan näyttää gsm-numeroa, työnumeroa tai ryhmänumeroa.

Tilatiedot sekä organisaatio:

Organisaatio osiossa näette yrityksen sisäisen puhelinluettelon sekä käyttäjien tilatiedot sekä linjatilat. Voit välittää puheluja suoraan organisaation sisäisille kontakteille tai halutessanne myös suoraan puhelimesi yhteystiedoista.

Tilatiedon ollessa poissa voidaan puhelu ohjata esim. tiedotteeseen tai vaihteeseen. Vihreä väri kertoo henkilön olevan vapaa, punainen varattu sekä oranssi poissa.

Luopuneiden soittajien hallinta ja raportointi:

Ratkaisuun on liitettävissä luopuneiden soittajien käsittely sekä puheluraportointi.

Luopuneita soittajia sekä takaisinsoittopyyntöjä voidaan soittaa suoraan sovelluksesta niin että vastaamattomat soitot poistuvat muilta käyttäjiltä. Jokaisesta takaisinsoitosta jää myös merkintä soittoyritysten määrästä. Mikäli asiakasta ei tavoiteta määritettyinä soittokertoina luopunut soittaja kuitataan hoidetuksi.

Chat:

Chatissa voidaan kätevästi keskutella henkilöstön kesken ja lähettää esim. soittopyynnöt sen kautta. Chat kuuluu perusominaisuutena mobiilivaihteeseen.

Asetukset ja mobiilivaihteen määritykset:

 • Voitte hallita soittoryhmiä ja jäseniä suoraan sovelluksesta.
 • Ulospäin voidaan soittaa haluamallanne numerolla, esim. yritysnumero tai vaihdenumero.
 • Hallitse sovelluksen lupia, esim. käynnistyykö sovellus suoraan saapuvissa puheluissa

Mobiililiittymät

Mobiilivaihteeseen voidaan liittää olemassa olevat matkapuhelinliittymät tai Visiotechin toimittamat mobiililiittymät DNA:n tai Telian verkkoon.

Mobiililiitymät voidaan ottaa käyttöön liittymäkohtaisella hinnoittelulla tai yrityskohtaisella pakettihinnoittelulla. Yrityskohtainen pakettihinnoittelu toimii parhaiten isommissa liittymämäärissä, joissa mukaan mahtuu myös paljon vajaakäyttöliittymiä.

Selvitämme kanssanne optimaalisimmat liittymäpaketit, jolloin kustannukset saadaan optimoitua.