Veloitukseton IT-kartoitus!
Tilaa tästä!

Huolettomia IT- ja
puheratkaisuja yritykseesi

Takaisin

JAS Tekniikka Oy


Kuvaus: 

JAS Tekniikka Oy on valtakunnallinen kamerahuolto, joka palvelee vuosittain kymmeniä tuhansia harrastaja- ja ammattikuvaajia sekä yrityksiä ja yhdistyksiä lähes 40 huoltoammattilaisen voimin. Yhtiö toimii Canonin, Casion, Nikonin, Pentaxin, Metz, Samsungin, Nikon:n ja Tamronin valtuutettuna merkkihuoltona ja jälleenmyyjänä suorittaen sekä takuuhuollot että muut huollot. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa.

JAS Tekniikassa huolletaan analogiset ja digitaaliset kamerat, videokamerat, objektiivit sekä salamalaitteet. Canonin tuotteiden osalta huoltopalvelu käsittää lisäksi projektorit sekä henkilökohtaiset toimistolaitteet, kuten lasertulostimet, skannerit ja monitoimilaitteet. Toimipisteidensä myymälöissä JAS Tekniikka myy laadukkaita kameratarvikkeita, kuten akkuja,  kameralaukkuja, videokameranauhoja, muistikortteja ym.


Toimitetut palvelut:

Visiotech toimitti JAS Tekniikka Oy:n toimipisteisiin Helsinkiin ja Turkuun nopeat symmetriset yritys internetliittymät ja korkeamman SLA-tason. Tarjosimme lisäksi henkilökohtaisen asiakaspalvelun, jonka avulla tukipyyntöihin voidaan reagoida tarkasti ja nopeasti.
 

Asiakkaan vapaa kommentti:

Liittymän muutos nopeuden ja nopeuden nosto sujuivat suunniteltusti, täysin ilman katkoksia, mikä oli toimiltamme kannalta erittäin tärkeää. Olemme olleet todella tyytyväisiä sekä yhteyden nopeuteen että vakauteen. Kriittinen valintakriteeri meille oli se, että meitä palvellaan henkilökohtaisesti ja nopeasti erityisesti mahdollisissa ongelmatilanteissa. Koemme positiivisena myös oman aktiivisuuden yhteydenpidossa.1.4.2009  ESPOO


JAS Tekniikka Oy

Juha Saviluoto
Toimitusjohtaja
www.jastekniikka.fi