Muutamia asiakkaitamme – Lue lisää

Pitkä yhteistyö ja joustava kommunikaatioratkaisu - Talouskolmio Oy

Talouskolmio on tehnyt yli 25 vuotta menestyksekkäästi töitä asiakkaidensa hyväksi. Siitä kiitoksena yritys on kasvanut pienestä parin hengen yrityksestä yli 15 asiantuntijan toimistoksi. VisioTech hoitaa Talouskolmion viestintäratkaisut, joihin kuuluvat tavoitettavuusnumerot ja IP -puheratkaisu sekä Office365 palvelut ja ylläpidon.

Kokonaisvaltaiset ICT -ratkaisut - RKL ry

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry on ammatillisten jäsenyhdistystensä valtakunnallinen palvelujärjestö. RKL on myös rakennusalalla arvostettu ja yhteiskunnassa vaikuttava lähes 10 000 rakennustuotannon asiantuntijan liitto.

VisioTech hoitaa Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry:n IT tukipalvelut, laitehankintoihin liittyvät toimitukset ja asennukset, tietoturvapalvelut sekä palomuuriratkaisut. Lisäksi VisioTech toimittaa asiakkaalle IP -puheratkaisun ja tavoitettavuusnumeroinnin pilviratkaisuna, jossa asiakkaan tiloihin ei tarvinnut investoida paikallista puhelinvaihdetta.

Huippunopeat kuituyhteydet - Edenred Oy

Edenred tarjoaa tehokkaita ratkaisuja työntekijöiden motivoimiseen, palkitsemiseen ja sitouttamiseen. Näistä ratkaisuista hyötyvät sekä yritykset ja edunsaajat että verkostoon kuuluvat palveluntarjoajat. Edenredin monipuoliseen valikoimaan kuuluvat lounaskortti, lounasseteli, kulttuuri- ja liikuntakortti, kulttuuri- ja liikuntaseteli, yhdistetty lounas-, liikunta- ja kulttuurikortti, työsuhdematkaetukortti sekä herkku- ja design-lahjakortti. VisioTech toimittaa Edenredille laadukkaat kuituyhteydet.

Luotettavat datayhteydet liiketoimintaan - JAS Tekniikka Oy

JAS Tekniikka Oy on kamerakauppaan, kamera, – ja puhelinhuoltoon erikoistunut kotimainen perheyritys. Yritys toimii johtavien laitevalmistajien valtuutettuna PRO jälleenmyyjinä sekä merkkihuoltona ja palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. JAS Tekniikan datayhteyksistä vastaa VisioTech.

IP -puheratkaisu sopii pieneenkin ympäristöön - Aalto Capital Oy

Aalto Capital tarjoaa laaja-alaisesti rahoitukseen, yritysjärjestelyihin ja pääomamarkkinatransaktioihin liittyviä neuvonantopalveluita keskisuurille yrityksille. VisioTech toimittaa Aalto Capitalille IP -puhelinjärjestelmän pilviratkaisuna. Asiakkaalla päätelaitteina laadukkaat Snom IP -puhelimet.

Korkean vasteajan yritysliittymä - Brunswick Marine in Finland and The Baltic States Oy

Brunswick Marine on maailman johtava venealan yhtiö. Yhtiön valmistamia ja/tai edustamia tuotemerkkejä ovat mm. Mercury, MerCruiser, CMD, Quicksilver, Sea Ray, Boston Whaler, Bayliner, Trophy, Arvor, Valiant, Uttern, Örnvik, Askeladden, Bella, Flipper, Aquador, Silver ja MV-Marin.

Visiotech toimitti Brunswick Marinelle symmetrisen yritysinternetliittymän ja korkeamman SLA-tason. Tarjosimme lisäksi henkilökohtaisen asiakaspalvelun, jonka avulla tukipyyntöihin voidaan reagoida tarkasti ja nopeasti.

“Visiotech toimi asennuksessa täsmällisesti. Toimituksen jälkiseuranta ja varmistus siitä, että asennus toimi moitteettomasti Brunswick Marinen VPN-ym. laitteiden kanssa, tehtiin perusteellisesti. Visiotech Finland Oy:n asiakaspalvelu on reagoinut lyhyellä varoitusajalla palvelupyyntöihimme ja puhelintuki on ollut helposti saatavilla. Voin suositella Visiotech Finland Oy:tä lämpimästi myös muille yrityksille.”

Brunswick Marine in Finland and The Baltic States Oy

Vesa Koivula

         

                    

Annin Juhlapalvelu              BestWestern           

Webropol